SECUNDAIR ONDERWIJS in BRUGGE

 

Een school voor je studies secundair onderwijs in de Brugse binnenstad? Een specifieke opleiding uit ons aanbod mode, kunst, lichaamsverzorging, personenzorg of wetenschappen? Een belangrijke keuze in je schoolcarrière. Wij helpen je alvast kiezen.

Welkom in het huis-met-de-vele-kamers! Wat je ook kiest, er is een dak van vertrouwen, muren van aanmoediging en grondvesten die daveren van creativiteit!

Voor telefonische informatie en inschrijvingen kan je bij ons terecht elke werkdag van 8.30 u. tot 17u. 

Gelieve voor inschrijvingen in OKAN vooraf (telefonisch) een afspraak te maken.

Tijdens het schooljaar is de school elke werkdag telefonisch bereikbaar van 7.45u. tot 18u. 

 

Inschrijvingen voor het 1e jaar secundair onderwijs
In overleg met de Brugse scholen hebben we besloten om de inschrijvingen voor het eerste leerjaar A en B digitaal te organiseren.
Vanaf dinsdag 21 april 2020 om 7.00 uur is het mogelijk om in te schrijven voor het eerste leerjaar A of het eerste leerjaar B in het Technisch instituut Heilige Familie door dit formulier in te vullen. Nadien wordt u telefonisch door ons gecontacteerd.

We beseffen dat de overstap naar de middelbare school een scharniermoment is en vinden het daarom ook bijzonder belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. Van zodra het kan, nodigen we u graag uit op onze school zodat we jullie kunnen informeren en kunnen kennismaken.

Inschrijvingen voor het 2e tot en met 7e jaar secundair onderwijs

Voor meer info en/of inschrijvingen, gelieve telefonisch contact op te nemen met onze school of je hier reeds te registreren.