SECUNDAIR ONDERWIJS in BRUGGE

Een school voor je studies secundair onderwijs in de Brugse binnenstad? Een specifieke opleiding uit ons aanbod mode, kunst, lichaamsverzorging, personenzorg of wetenschappen? Een belangrijke keuze in je schoolcarrière. Wij helpen je alvast kiezen.

Welkom in het huis-met-de-vele-kamers. Wat je ook kiest, er is een dak van vertrouwen, muren van aanmoediging en grondvesten die daveren van creativiteit!

WELKOM OP ONZE OPENDEURDAG OP ZATERDAG 25 APRIL 2020 VAN 10u-13u EN VAN 14u-17u.

Voor info en inschrijvingen, kan je elke werkdag bij ons terecht van 9u. tot 12u. en van 13.30u. tot 17u.

Gelieve voor inschrijvingen in OKAN vooraf (telefonisch) een afspraak te maken.

De vrije inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2020-2021 start op dinsdag 21 april 2020.

Tijdens de voorrangsperiode voorafgaand aan de vrije inschrijvingsperiode kan enkel in het eerste jaar ingeschreven worden en geldt:

- van maandag 9 t.e.m. vrijdag 20 maart 2020 een inschrijvingsperiode voor broers en zussen van leerlingen die al zijn ingeschreven in de school en voor kinderen van personeelsleden van de school.

- van maandag 23 maart t.e.m. vrijdag 3 april 2020 een voorrangsperiode voor indicatorleerlingen. Indicatorleerlingen zijn kinderen uit gezinnen die in het lopende schooljaar of voorgaande schooljaar een schooltoelage ontvingen of kinderen van wie de moeder niet in het bezit is van een diploma secundair onderwijs of studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad secundair onderwijs.