Nieuwe outfit voor ons dienstpersoneel

Bij de start van dit  schooljaar kregen de 7de jaars van de studierichting mode van het Technisch Instituut Heilige Familie – de Maricolen  de opdracht om werkkledij te ontwerpen voor het dienstpersoneel van de school. Een opdracht die perfect past in de opleiding van het 7de Se-n-se Creatie en patroonontwerpen. De leerlingen overlegden meermaals met het dienstpersoneel zodat ze een model konden samenstellen en omzetten in een productieklaar patroon.
Het 7de modespecialisatie en trendstudie kreeg de opdracht om de prototypes van de verschillende maten uit te werken. Deze leerlingen maakten ook een professioneel dossier op met alle noodzakelijke  technische gegevens, belangrijk voor de eigenlijke productie.
Confectiebedrijf De Ruyck uit Oudenaarde, gespecialiseerd in o.a. de productie van kledij voor de zorg- en schoonmaaksector was bereid om met onze school samen te werken voor de realisatie van deze nieuwe werkkledij.Na een periode van intense voorbereiding en samenwerking bezochten onze leerlingen het confectiebedrijf in Oudenaarde om de productie van nabij op te volgen.
Een leerrijke ervaring met een prachtig resultaat!
Vanaf 1 september 2016 zal de voltallige ploeg van het dienstpersoneel de gebouwen van het Technisch Instituut Heilige Familie ordevol en net houden in een nieuwe stijlvolle outfit!